Crowdfundingactie Duo bedankt – Body Muscle

David Bakker zamelde via de Instagrampagina ‘Duo bedankt’ ruim 10.000 euro in. “Dat bedrag is vooral zo hoog geworden omdat het door studenten zo gepromoot is. Dus het bedrag is vooral door jongeren bij elkaar gezameld.

Op de doneerpagina staat het volgende: maandagavond 25 januari 2021 is het bedrijf Bodymuscles te Rotterdam volledig geplunderd en verwoest door de doorgeslagen demonstranten. Met pijn in ons hart kijken wij maar de beelden van deze verwoesting. Bodymuscles zit met een kapotte winkel en de hele voorraad is leeggeroofd… DIT KAN NIET! Wij willen in deze periode graag mensen steunen, help jij dit bedrijfje mee om weer op de been te komen? Steun nu eenmalig een klein bedrag, alles helpt. Bodymuscles zal hier mega blij mee zijn.

Alvast bedankt! – samen naar een betere wereld!

Scroll naar top