daniel verboeket en 3019 volgers van rotterdamse memes doneren samen € 36.199,27

Initiatiefnemer Daniel Verboeket overhandigde zaterdag 20 februari namens 3019 donateurs een cheque van ruim 36.000 euro aan Commissie 25.1. Via het populaire social platform Rotterdamse Memes doneerde heel snel veel mensen een bedrag via een crowdfundactie voor de ondernemers van de Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk. “De vraag kwam vooral van de volgers van ons instagram kanaal om de straat te steunen, en dus ben in direct een actie gestart en het bedrag liep snel op. Ik ben blij dat de ondernemersvereniging en andere partijen mij vroegen om deel te nemen aan de nieuwe Commissie 25.1. Zo kunnen we samen heel goed en transparant alle giften bundelen en vervolgens met de straat gaan kijken waar welke hulp nodig is. Ik wil nogmaals alle volgers van Rotterdamse Memes bedanken voor de donaties.” Aldus Daniel. Dit artikel zullen wij aanpassen wanneer er vervolgstappen zijn, zo kan iedereen volgen wat, wanneer en welke financiële en fysieke hulp er allemaal mogelijk gemaakt is met deze donatie.

Foto: Man Behind the LensesEerder publiceerde wij:
Daniel Verboeket is direct na 25.1 gestart met een crowdfundactie vanuit zijn platform Rotterdamse Memes via https://www.doneeractie.nl/getroffen-rotterdamse-ondernemers/-49190 De actie zorgde voor een enorme stroom aan gulle giften door de achterban van het grote Rotterdamse instagram kanaal.

Op de doneerpagina staat: Na aanleiding van de onzinnige rellen afgelopen maandag 25-01-2021 waarbij diverse kleine ondernemers in Rotterdam zijn getroffen door plunderingen en vernielingen van hun winkel waar ze keihard voor gewerkt hebben en door de vraag van onze volgers of ze financieel kunnen bijdragen is Rotterdamse memes deze doneeractie actie gestart. Samen laten we zien dat we er zijn voor elkaar. Samen laten we zien wat “sterker door strijd” echt betekent. Alleen samen krijgen we dit onder controle!

In de media:
https://www.ad.nl/rotterdam/instagramhit-rotterdamse-memes-zamelt-geld-in-voor-door-rellen-getroffen-ondernemers~a211ed19/
https://rotterdam.nieuws.nl/knipsels/183374/instagramhit-rotterdamse-memes-zamelt-geld-in-voor-door-rellen-getroffen-ondernemers/

Scroll naar top